Friday, November 30, 2012

Surprise birthday party at KL Tower

Assalamualaikum..yesterday we celebrated my MIL's birthday party at Revolving Restaurant, KL Tower..first time i sampai sini i tell u..nak harapkan celebrate anniversary berdua-duaan punyalah payah dengan anak2 ni kan..hehe nasib baiklah my SIL suggested we all buat surprise birthday party here..so dapatlah merasa berputar di awan yang orang duk gembar gemburkan tu yer..huhu

We all plan nak surprisekan mami around 12pm camtu so kitorang ni siaplah awal2..tup2 kitorang dah sampai the 'birthday woman' still kat BBB lagi sbb ade kelas mengaji huhu so while waiting for them, sempat lah melayan the kids nak merasa naik kereta kuda ..tapi ya ampunnn RM30 per ride pusing satu bulatan jer..mahai benor..after one ride tuh, si kakak siap mintak 'one more time,one more time' oh no no..sekali 30, kalau 2 kali mau 60 kan..baik belanja ibu makan nak oii...ekekek


So here are the pictures of our family..semua sporting sanggup bercuti, EL, ponteng kelas semata2 nak menggembirakan hati seorang ibu..beruntungnya my MIL ni..:)


After the luncheon session, Ana and Ameer battled for this game..ape namenye yer?snake game ke?entahlah.. pada mulanya, Ana was leading the game but after one last balingan by pak uda, she was kicked down and Ameer won the game..yang kelakarnya, waktu Ameer went to the counter to redeem the prize, dia pon ikot sekali nak hadiah jugak..alahai sian anak ibu..hehe tapi one of the kakak yang baik hati kat counter tu gave her one bangle..:)


Then, we went to Setia City Mall..misi mencari handbag ibu yang masih tak jumpe2..dari belum raya haji lagi kot mencari..and also went to H&M again tapi surprisingly we walked out with only a pair of pants for Ana..hehe takde la menarik sangat kot!most are winter collections..kalau beli dan pakai, mau orang cakap budak ni gilak ka hapa kan..hehe 

Last but not least,  thank you, thank you, thank you ayah for one great day yesterday walaupun bukan celebrate birthday kita kan..tumpang makan pon jadilah..hehe and thank you sebab sudi melayan kerenah mok buyong ni mencari handbag yang amat payah itu..hehe sayang b ketat2!ewah!:)

1 comment:

  1. Salam:)Bumped into your blog & just would like to share with you the party services that i offer.pakej sangat berpatutan,i buat decor utk birthday parties,anniversaries,corporate dinners,special occasions,etc.Just check out my blog ya.TQ
    www.treschicthepartyplanner.blogspot.com

    ReplyDelete