Monday, April 9, 2012

Alhamdulillah

Assalamualaikum

Hai everyone!

I just got back from Giant just now accompanying my sis to RHB bank for her monthly loan payment transfer..then we bought some groceries and pressy for our cousin's wedding this June..malas dah nak pikir nak beli ape kan..so alang2 dah pegi shopping ngan die i ambek jer yang dipersetujui bersama..senang!

Actually, I'm so glad that she's here..even just for one night but it means alot. I felt safe sleeping last nite with my kiddos..tak payah nak pikir tingkap dah tutup sume ke dah ye?pintu dah kunci belum?pagar dah mangga tak?haha time ni jelah boleh manja2 ngan die..lepas bulan 8 ni dah tak dapek dah..hehe

After bribing the kids with balloons, pringles, ribena, kinder buenos, and whatnot, we bought lunch at Assam Pedas and rushed home as my sis has to rush to work at 2pm..thanx sis for coming!

And i have an important announcement here too..taddaaaa.....!!



See!Im not pregnant..Alhamdulillah!!!rase nak lompat2 kejap!haha

Tuhan Maha Mengetahui..Dia tahu yang aku belum bersedia with another newborn with this terrible twos..hehe

So hati sudah lega dan tidak berdebar-debar lagi..now i have to get ready to pick up my hubby at the airport..wuhuhu!:)

No comments:

Post a Comment