Wednesday, December 28, 2011

Birthday present

Assalamualaikum

Today kite nak tayang beberapa birthday gift yang kite terima last week..beberapa jer..dah tua2 sape la nak kasi hadiah kan..tapi ini pon dah cukup untuk rasa dihargai..sayang semua...muah muah!
Alain Delon Signature Monogram Series Trifold Purse yang cun melecun ni kite terima dari my dearest sis..tak sangka tau...kite main2 jer cakap mau purse from Sogo..hehe tq banget ya dong...taun depan mau lagi..hahaha


My mom who is the Tupperware brand's die-hard-fan mesti la kasi Tupperware..haha collection Tupperware yang ade kat rumah ni mostly pemberian dari my mom..tq2..mama cakap hadiah kecik jer..tapi apela ade pada hadiah..ape yang kite harapkan hanya la doa dari mama..tak lebih dari itu..pengorbanan mama membesarkan kite ni pon tak terbalas..ape lagi hadiah2 bagai...love u mama...sadis pulak tetiba..


Last but not least, ini pulak pemberian dari hubby tersayang..kite memang tak sangka jugak merasa jugak pakai jam tangan dari Ck collection ni..mula2 rase berat nak terima sebab harga die melampau2...less 10% pon still melampau jugak..melampau bagi kite lar..bagi orang lain kite tak tau...tapi aduhai...cantiknyer la...hubby pulak beria2 nak kasi kan..kite pon setuju jerlah..haha walopun dalam hati duk meronta2 nak2...hehe dah dapat tu melompat keriangan la mak orang tu..yebadabeduuu!

Thanks semuanya..tak lupa jugak yang wish and doa2 kat fb sume tu..yang penting doakan kite sihat sejahtera selalu dan dibawah limpah kurnia-Nya selalu dan menjadi muslimah yang lebih baik dari semasa ke semasa..

Thanks buat hubby for the wish jugak..kah3

Happy birthday to my awesome wife, fab mom lovely rohmate;from wamrul wan Ana khadeeja wan Khalif ammar

Wassalam :)

No comments:

Post a Comment