Sunday, November 13, 2011

Birthday party last weekend

Assalamualaikum..

Sejak balik dari kampung ni mood nak masak cam menghilang entah ke mane...aduhai..manela die pegi ni yer...kite duk sibuk menguruskan kain baju jer yang bertimbun-timbun..rasenyer dahhampir seminggu dah ni tak masak yang heavy2..takat breakfast tu ok lagi la...daging2 Qorban pemberian bunda and sedara mare pon belum terusik lagi..elok jer duk dalam peti ais tu..sampai jer rumah aritu terus campak masuk fridge..

Walaupun mood nak masak belum mari kate orang tapi kite tetap menjengah resepi2 kat blog2kawan2..mane tau ade resepi best untuk kite kerjakan daging kite tu...tapi harini rezekimelimpah ruah pulak..satay dinner semalam ade lagi..so bawak ke breakfast arini..itupun adelagi lebih...then tengahari nye husband kite bawak balik pulak grilled lamb,mushroom chicken, chicken egg rolled dan choc cream puff...rezeki2....so cuti lagila dapur kite hari ni nmpknye...

Btw smlm kite terima jemputan birthday party dari senior waktu kat upm dulu, Kak Nani...rumahnye kat Sunway kayangan tu..dekat jer..jalan kaki pon sampai..ewah..cuba nak??

So lebih kurang 4pm camtu kite sampai kat umah die..bajet nak pegi pukul 3pm tapi Ammar boleh bantai tido pulak ngam2 pukul 3..paham2 jer la kan bile ade budak2 ni kan..tapi sempat jugak nengok birthday girl nyanyi birthday song and potong kek..tapi sayangnye kite lupe nak ambil gambar..sekeping pon tadak..takpela..dear Medina..happy birthday dan semoga menjadi anak yang solehah..:)

Lepas mengenyangkan perut, kami berkire2 nak balik ke tak...dah alang2 anak2 pakai lawa2,mak die pon..kiki..kite pon ajakler hubby ke SACC Mall..ramai pulak manusia semalam..rupenye ade ujibakat Raja Lawak..sempat ler kite tengok Jep Sepah,Sheila Rusli,Sathiya and David Teo dari jauh..dari jauh yer..ramai jugak beratur nak bergambar ngan dorang..tak kose tau..kite kan pemalu..hihi

That's all..sila la layan gambar2 kami kat SACC Mall ni yer.. :)

Ana and her DIGI mascot

Ammar yang senantiase riang..:)

Tumpang posing kat sofa Macy jap eh..heheh

Tengokla tu..nganga jer..hihi

Ujibakat Raja Lawak 3 at SACC Mall

hosted by Jep Sepah


Sekian sahaja,wassalam..:)

p/s : ibu berdukacita sbb tak dapat masuk meronda dalam KK Home Dec :(

No comments:

Post a Comment