Wednesday, June 22, 2011

very the tempting peach crunch cake!

Assalamualaikum all the bloggers...arini rajin pulak nak mengupdate blog yang dah bersawang ni hah..arini malas nak masak lunch..breakfast tadi konyang lagi ni hah...pagi ni pulak terlebih rajin nak buat dessert bagai..wakakaka

Oh ya..arini besday my little sister..her 23rd bestday...HAPPY BIRTHDAY CIK NGAH!!moga Cik Ngah cepat2 kawen yer...hehe

Ok..benornyer yang semangat sangat nak update ni sbb nak share my dessert this morning...sangat yummeh okay!tak tahan!!!ekeke actually i took this recipe from one of the blogger which everytime she posted something air liur kompem meleleh punyer..huhu

Tak caye?tengok ni??




Ok2...dah2!sila lap air liur masing2 sekarang!hahaha



Btw recipe ni very the simple...all u need are just Peach in syrup,Butter,Yellow Cake Mix,Brown Sugar,Nuts (Pecan,Walnuts or ape2 jenis kacang yg anda suke..i used Almond..guna jer ape yang ade...:)

Details below yaw..

Peach Crunch Cake

24.5 oz jar of sliced peaches in light syrup
1 package yellow cake mix
1 stick butter (1/2 cup), cut into 16 pieces
1 cup brown sugar
1/2 cup chopped walnuts

Preheat oven to 350 degrees F.
Layer ingredients in a 13 X 9 dish, in order starting with the peaches.
Bake for about 40 minutes.
Serve warm or cold… with or without ice cream.

Enjoy!



p/s : Actually, tuan rumah ni nak ngetest oven baru die..itu yang rajin gilo tu!haha love u HUBBY!!

4 comments:

  1. mmg mleleh dh liur nie tgk pic tu... boleh try nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. kak oiii, terliur gile dah ni..sha suke bab2 dessert ni...

    ReplyDelete
  3. boleh la..nak try test jugak...hehe

    ReplyDelete
  4. try dear jgn tak try...mmg simple gilo recipe nih..main campak2 jer..cake mix tu pon boleh buat sendiri jer...:)

    ReplyDelete