Monday, June 6, 2011

TODAY IS MY BIRTHDAY!

Hai auntiesss...today is Ana's birthday!!hehe

tengok tu!comot kan!!

Well, my daughter is already 2 years old today..and she's getting super genius, super brilliant and super gorgeous day by day!InsyaAllah...sempena birthday anak ibu ni, ibu doakan semoga anak ibu sentiasa di bawah perlindungan Allah swt, dipanjangkan umur untuk menjaga ibu dan ayah di hari tua kelak dan sentiasa dimurahkan rezeki untuk membantu golongan2 yang memerlukan dan dapat berbakti di jalan-Nya...

Sometimes i just can't believe i've been a mother to a 2 yrs old kid..kadang2 fikir diri terlalu muda untuk dipertanggungjawabkan dengan amanah yang begitu besar..coz kadang2 honestly mmg kesabaranku tercabar dengan berbagai pe'el dan ragamnyer..tapi tular die kan...dats a challenge as a mother dan itulah yang mematangkan kite..mak2 kite pon dulu camtu jugak,,tapi elok jer kite membesar sampai sekarang..hehhe so please appreciate your mother coz everytime my kids buat hal it makes me appreciate my mother even more..

Btw sekarang ni tengah busy dengan preparation untuk celebrate her birthday this Friday kat Port Dickson..just a small celebration between families..dats all for now..nak survey party packs jap!seeya!

2 comments:

  1. happy bday dear....comel sgt anak dara ni haaa...ehehe

    ReplyDelete