Sunday, January 16, 2011

Kak yong's 10th bestday

Hari ke-2 holiday, kami mendapat jemputan dari Kaklong's family ke Birthday Party Kak Yong..so berdesup la kami ke Bangi pulak...party ni die wat kat Danau UKM...tema biru and purple..memandangkan tak plan nak p ke sana terus so cekau jer baju memane yang kaler biru..so inila hasilnyer...bolehla ek..:)

Anak dara saye..:)


Wajah happy dapat main ngan spupu sepapatnye..

Ana Khadeeja lagi..


4 anak dara cantek

Inilah Kak Yong..birthday gurl yang sgt gojes aritu :)


Gojes kan?

Birthday girl wit the cake..yummy!

Mak dare..ehehe time ni baru sampai..Ana tido keletihan jalan jauh dari Melaka..:)

Last but not least..'tuan rumah' yg menjemput..
Thanx for inviting us and hope Kak Yong like the gift..:)

5 comments:

  1. sweetnyer anak dara akak tu...pinjam boleh?

    ReplyDelete
  2. boleh..meh sini ambek meh..hehe

    ReplyDelete
  3. mmg gojes..dan ana khadeeja tu cuteeee nyerrr..

    ReplyDelete
  4. Salam,perkenalan =).
    Sweet nya anak dara awak =)
    Saya blm ada rezeki lagi ada anak (T_T).
    Saya sgt berharap n berdoa ,suatu masa nanti ALLAH bagi saya rezeki dpt anak yg comel mcm ur daughter =).

    ReplyDelete
  5. ihamny : hehe tq..your kids pon comel...:)
    teratak : insyaAllah dear..kite same2 doa yer..btw slm perkenalan..:)

    ReplyDelete