Monday, December 13, 2010

KLCC lagik!

Sabtu lepas kami pergi menyesakkan keadaan di KLCC....huhu tak tersangke dek akalku KLCC akan menjadi sesesak itu...dah sampai sane baru la terfikir..larr...budak2 dah abes SPM..patotler banyak benor bas lawatan beratur kat luar tadi...plus school holiday lagi,plus SALE lagi,plus ade pameran digital apekemende ntah lagi,plus golongan2 manusia yg mmg takde keje dan datang semata-mata ingin menambahkan bilangan pengunjung lagi...kamila tuh...hehe..memang menyesal!nak shopping pon takde mood hokay!

Last-last we all end up melepak kat Taman KLCC..memang tujuan asalnyer nak bawak Ana main kat situ tapi sengajela pegi awal siket dengan niat nak meronda seround due round dulu kan..cek2 kot ade yang berkenan di hati...tapi....hampes..:(

Tapi kan..tengok Ana excited main sampai muke merah padam terus terubat kehampaanku tadi...she's soo happy!tak duk diam..letih nak mengejo ok..korang taula kan Taman KLCC die punyer keluasan camane...mak die ni pulak duk lari sane ari sini mengejor sampai lupe diri tu pregnant..hhihi

ok..sila bagi laluan..kami nak posing...:)



sempat gak tangkap budak ni nak bergambar!


thanx ayah sudi bawak Ana playground..hehe


muke keletihan anak En.Wan


ok!tak yah cakap!saye tau saye bulat!


nak tejun tak nak tejun ni ek...


muke pelik sbb rocking sea horse ni tak gerak...ape..ingat ni yg masok syiling 5osen tu ke...


yang ni feveret!sampai tak nak keluar..tensi jer mak2 budak yg duk nunggu kat situ..ade aku kesah...carikla yg lain..kejam kan kan....muahahaha..
Align Center Align Right Justify Full
Numbered List Bulleted List Blockquote
Check Spelling
Add Image
Add Video

emm..nak main ape lagi ni yer...


Ana dah letih la yah...jom la balik...
(nilah die...ade stroller pon bukan die yg duk dlm tu..die yg mengusung stroller tu..aduyai..)


bye-bye KLCC..lenkali Ana datang lagi yer...:)

1 comment:

  1. alolololo...tomeii nyerr lahaii.....Ana tau, bkn mak dia...ahahaha gurau

    ReplyDelete