Thursday, December 2, 2010

i'm sorry, baby.....


Pagi tadi pergi 7month pregnancy check-up dkt Klinik Dr.Zaini...seperti biase doctor ambil tekanan darah, berat and check baby's condition...Alhamdulillah..everything was ok..tapi doctor cakap muke saye pucat sgt..as well as tapak tgn and kaki...

So she asked me either i take the supplement (Obical and Pramilet) yang die kasi...GULP!

Oh dear doctor..memang saye amek ubat tu sume...tapi ade yang terskiplar..doctor soh makan tiap2 hari...tapi saye yang CULAS ini selalu luper lar...so, doctor advise i shud continue makan ubat tiap2 hari kalo tak nak cepat penat and kalau saya kesian kat baby dlm perut ni....patotlar sy cepat penat skrg....tak cukup bitamin rupenyer...hehehe dahler tak minum susu Anmum yang dibeli oleh encik hubby tu..ade lg terperuk kat dapur tu hah...mmg tak suke susu lar skrg........bolehlar takat telan skali skale tapi kalo tiap2 hari....mau muntah susu aku...tapi yang peliknyer time preggy kat Ana dulu elok jer duk minum susu tu tiap2 hari...pelik kan...

Akan tetapi..oleh kerana dah guilty sgt2 kat baby and diri sendiri, sy dengan ini berjanji (cewah!) akan makan supplement tu tiap2 hari okay..kene mintak tolong hubby remindkan ni....

okay!tu jer...:)

3 comments:

  1. ok..x mo culas2 lagi ok...promise? ehehe

    ReplyDelete
  2. sha : will try babe...stkt ni tak ponteng lagi...heheh

    mommy aqil : tq dear!

    ReplyDelete