Tuesday, October 19, 2010

orang baru!!



no need to explain anything!

tarraaaaaaa!!!!








and u know wat..he's a boy...
ALHAMDULILLAH..!!
segala puji pada-Mu Ya Allah atas kurniaan-Mu ini...atas limpahan rezki ke atas keluarga ku..semoga anak2ku ini menjadi insan yang soleh dan solehah dan berilah kekuatan untukku dan suamiku untuk mendidik mereka ke jalan-Mu..Amin....

kalo diikutkan my due date is 20Feb2011..and now he's about 23 weeks..da nak masok 6 bulan dah!kejap jer...tinggal lagi lebey kurang 3 bulan jer lagi tuk wat preparation smbut org baru lagi.hehe

tapi dis time ibu n ayah dah tak kalot..baju ana dulu dah banyak..keperluan lain pon sume dah ade..tggl nak beli diapers jer la kot n few persalinan yg baru for boys..dis time kene beli blue la pulak ek...hehe

ana..get ready!lagi bulan anda akan jadi kakak!!hehehe

ape name yg kite nak kasi kat adek ni ek???


No comments:

Post a Comment