Tuesday, October 26, 2010

giler shawl~~

kalo dulu sy duk gile tudung Ariani and ala-ala Ariani yang dah berkepok2 dlm almari tuh...skrg ni sy duk giler kat shawl la pulak...cantiknyer la nengok orang pakai....tapi bile sendri pakai hampeh jadinyer...

inner macam2 inner dah beli..mule2 terbeli yang melekap kat dahi tu..ni zaman jahil gueh dlm pemakaian shawl la kan..mmg buruk habes la muke..jadi bulat cam donut!keh keh keh :p

then adelar terjumper inner cotton pulak..beli lagi!!try2 oklar..sbb die longgar siket n tak melekap kat dahi..so pakai aderla moncong kat depan tu yer..hihihi so, so far i stick with this one..

skrg ni duk femes pulak inner yg ade pengeras siket kat depan (oopss bukan pengeras yg bomoh2 tu yerrr..syirik tu)..yang ni sy belom try lagih..tapi duk tengok tokey NC pakai mmg cun habes..pomot ni wak..ade komisen tak??hehe

then, the latest one yg sy tengok trus jatuh cintan ialah inner berawning...kat kedai2 mmg susah nak jumper..kalo ade pon mahal siket lar..cam kat Subang Parade arituh ade la jugak try inner yg akak indon tuh jual tapi die harge die RM35..agak mahal berbanding ngan org yg jual online ni..so survey punyer survey cam konfius pulak sbb inner yg berawning ni ade yg awning jenis pendek so mmg tak sesuai ngan bentuk muke sy yang cam donut ni..hihi so oleh kerana kerisauan melanda sy pon mengajak la incik hubby tercenta pg Butik Ariani kat Bangi.....hehehehe

sesampai di sana sy pon ckp la kat salesgirl kat situ nak cari inner awning..so die tunjuk kat sy ade 2 jenis inner awning Ariani..satu jenis yang awning Thai silk and lagi satu cotton biase..sy berkenan la yg awning Thai silk tu sbb mmg mmg sy suke jenis awning Thai silk ni tapi almalangnyer awning die pendek la pulak..so i go for yang cotton tu..hrge not bad lah..Ariani tgh wat promotion..take 3 for RM65..murah kan....so u oll boleh lar try..yg ni mmg khas tuk muke2 yg bulat2 cam i ni..hihihi


nak cite pasal shawl pulak..collection shawl sy takdelar banyak since sy baru nak berjinak2 dlm dunia shawl ni...tapi the latest yg sy rase selesa sgt pakai ialah cotton shawl mmg best sangat!!sejukkk jer...then sy pon ader terbeli beberapa lagi shawl kat blogs...hihihihi mmg nafsu shopping shawl tgh membuas la skrg ni..pokai aku!!

so nak tengok hasilnyer..tungggguuuuuu!!!(cewah!cam tokey jual tudung la pulak)

No comments:

Post a Comment