Monday, October 18, 2010

few hupdates..

Salam semua..lame betol sy tak bukak blog ni...bukan tak de mase tapi cam tade idea nak mengarang...maklumla sy ni bukannyer reti sgt nak mengomel/membebel..kadang2 tu aderla kot..hehe

few things nak hupdate..yg paling penting of course la psal my cute little darling..then pasal raye (yg dah berabad lamenyer) , surprise from mr.hubby, bisnes n few other perkare karot marot...opps jgn dilupe ade satu lagi perkara yg mmg penting jugak perlu dihupdate..:))

arini genaplah 1tahun 4 bulan 12 hari ana khadeeja saye...birthday disambut kecil2an saje kat Sushi King, Subang Parade..

princess muffin cake :)

singing happy birthday song..

konon jer tu..

happy birthday, my sweetheart!

...skrg ni kalo nk dikire, dah bnyak mende yg die pandai..kdg2 tak terlayan..kejar sane kejar sini..kalo jln kat shopping mall mmg tak leh terlepas pndg langsung..satu lagi ana ni mmg mesra alam..haha kalo berjumpe sesape pon mesti nak shake hands or at least babai sane babai sini..kat mane2 ajer..cam artis yg over perasan gitu..adohai..friendly habes..

selain tu anak dare sy ni selain dari pandai tolong kat dapur memasak, die jugak pandai 'mengemas rumah'...kadang2 sy tak yah kemas pon..sbb kalo kemas pon same jer..die akan 'kemaskan' lagi skali mengikot citarase beliau sendiri...bagos kan..huhu

Cerite raye pulak taun ni disambut di kampung halamanku yg tercenta...kurang siket kemeriahannyer sbb tak cukup corum..huhu tapi foods still the same...super delicious!nasi dagang, ketupat rendang, soto ayam, satay and lots of kueh raye!yummies!kembung sebentar..hehe photos tak leh nak upload lagi yer..maybe in my next entry!

Sejak akhir2 ni kerajinan nak berbisnes agak kurang memberangsangkan..tak taula kenape..tapi kene jugak kan..at least habeskan stok2 lame yg penuh satu bilik nun..saket mate dah nengok..mintak2 murah rezki sy berkembang majulah bisnesku yg ciput ni..hehe arini ade sket semangat nak upload collections baru kat fb and update blogs..at least takde la customer tertanyer2 idup lagi ke tokey babyanacloset ni..hehe

sebenarnyer ade 2 surprise nak cerite..tapi tunggu dululah..nak berbisnes kejap..haha

bubye for now!!:)

No comments:

Post a Comment