Wednesday, June 2, 2010

holiday mode lagih~

haloo peeps...masih dlm mood holiday sebenarnyer..hehe..b..nak g holiday lagi tau..kih kih..actually we just came back from Langkawi...best sngat2!dah lame ngidam nak g sane tau..nasib baik mr.hubby yang baik hati ni bawak jugak akhirnyer..

we oll smpai kL kol 10 mlm tadi..hubby dah tak larat nak drive so just tido kat umah in law then subuh pagi tadi chow balik shah alam..sangat ponek tau!so arini sesi mengemas umah la...ni baru wat sparuh ade lagi separuh menunggu giliran..hehe sempat lagi berblogging tu..sajejerla kan..sambil2 rilex n senam jari jap..huhu

banyak sngat pictures kat lgkawi nak upload tapi camera kat bwh pulak..nak kne edit dulu few pictures..so tunggguuuu...sy akan upload secepat mungkin..:)))

No comments:

Post a Comment