Saturday, June 19, 2010

ana di taman~

salam semuanyer...esok my hubby dah nak balik..yey!!cepatla esok!!hihi gedik!!

smlm my sister from cheras smpai tuk teman kitorang..she brought lots of stok makanan..yuhuu..and petang tu we all pg jalan2 kat taman kat umah ni..happening jugak petang2 kat sini eh..lagi happening kalo join komuniti2 bibik yang suke lepak2 after dorang punyer 'office hour' hik hik

since ana pon da rajin nak jalan sendiri, pasni ibu kene rajin2 la take ana for a walk..baru kurus sket 'montot' tu..hehe terserlah muke happy boley main2 kat taman walopun die lebey suke tgok budak2 lain main drp enjoying the game herself..

jomla tengok gmbr ana di taman~~


buai laju laju smpai pokok sena...itu yg che ngah nyanyi kot..haha


ready..1,2,3...

terjun...


che ngah pon amek kesempatan main same..:p

look at me!!

don't take my picture la, ibu..

im walking..yey!

jom pulang...bye bye!!

Wednesday, June 16, 2010

berdua-duaan

salam all..masok arini dah 2 hari setengah sy berdua-duaan je ngan ana khadeeja kat umah since my hubby kene outsation to Shang Hai..so boring...the same routine everyday..bangun pagi, mandi,makan,kemas umah,jemur kain,masak,basuh berak ana,online,chatting, sgtart kete ayah, siram pokok,tengok movie and tido..ermm agak byk gak kan tapi so very the boring activities!!arghhh!!

still owe u all cite kat langkawi kan..ermm nantila dulu eh..x bape rajin nak menaip and im out of idea sbb 'separuh jiwaku pergi'....:(

however, little update about ana khadeeja..today i cooked sup daging n telur dadar jer..suap sket kat ana..tak sangke die mintak lagi, mintak lagi and mintak lagi...tak sangka lak die suke sup..selama ni kalo suap nasik bukan main liat lagi nak makan...but this time wahh..esok ibu buat sup lagi yer cayang..:)

btw..ayah..cepatla balik..we miss u tau!!sob sob!

Tuesday, June 8, 2010

Langkawee~~

its time for picture story...!!


we're going back already..

harta saye dunia akhirat

in front of Rumah Kedah

wif ana dara ibu..

trying to be a supergirl..

ana on the kukur nyior..hehe

hai ana..intai sape tu?

cak!

riding on the beca

yey!!
@Makam Mahsuri


tu bukan posim k.
.itu aksi ibu saket pinggang carrying 11 kilos cute monster..hehe

ana looks at the camera plis..

Dataran Lang

sila abaikan makcik kat blkg tu..:p

nyum2!

ibu..don't cover me ok..

show your teeth sayang!

with daddy..

show your tongue ;P

ana pon nak jugak..:p

'kipas susah mati' Starbucks

ibu..i'm excited!

with my sweetheart

time to move@LCCT

Wednesday, June 2, 2010

holiday mode lagih~

haloo peeps...masih dlm mood holiday sebenarnyer..hehe..b..nak g holiday lagi tau..kih kih..actually we just came back from Langkawi...best sngat2!dah lame ngidam nak g sane tau..nasib baik mr.hubby yang baik hati ni bawak jugak akhirnyer..

we oll smpai kL kol 10 mlm tadi..hubby dah tak larat nak drive so just tido kat umah in law then subuh pagi tadi chow balik shah alam..sangat ponek tau!so arini sesi mengemas umah la...ni baru wat sparuh ade lagi separuh menunggu giliran..hehe sempat lagi berblogging tu..sajejerla kan..sambil2 rilex n senam jari jap..huhu

banyak sngat pictures kat lgkawi nak upload tapi camera kat bwh pulak..nak kne edit dulu few pictures..so tunggguuuu...sy akan upload secepat mungkin..:)))