Monday, May 17, 2010

hupdate

wah..lamenyer tidak menghupdate ini blog....bersawang!hihihi
korang taukah knape sudah lame sy tak hupdate?selain dari kesibukan ku yg nyata lain2 alasan ialah sy terlupa password dan username blog sy...hahahahaha nyanyok kan?

so memandangkan dah byk aktiviti yang dah terlepas arini insyaAllah sy akan update few pictures on activities few days back..:))

the first activity was ameer harith's bufday..celebrated at tupai2 bangi..steamboat mari!all the family members were there..kat bwh ni ade few pictures spnjg event but takde gmbr birthday boy potong cake lar..kami smpai lambat!spoil~




No comments:

Post a Comment